HAHA kom på min och Lenas parkbänksfylla efter jag svarat på frågorna i inlägget nedan. MÅSTE berätta om den kvällen, var nog fan en av dom roligaste i mitt liv. Precis fyllda 18 år dyngrak i Mora.

Jag och Lena hade supit och fulla på en var sin flarra vin hemma hos Marlene. Köpte ett sexpack öl och satte oss utanför hotell siljan i mora i AA parken, vi satt där och drack när det kom en karl som piercat min navel, jag bara DUUUU har piecrat min navel är den fin och drog upp tröjan (pinsamt) han och hans sällskap garvade som fan och jag bara var allmänt flum. Sen så åkte det runt en snubbe i en röd? Saab så Lena fick nog sprang i väg och slog på bilen och bara “ÖH ser du något intressant eller?” han bara, EN vacker kvinna kanske? Och hon, HEHE, hon där eller och pekade på stackars mej som satt kvar på parkbänken, varpå han säker NEEEEEJ du var vackrare lena skrek rakt ut BLÄ typ och sprang till parkbänken där vi satt och as garvade. Kom en karl på andra sidan vägen, LENA skrek på honom. Sen fortsatte jag och Lena våran diskution där i dimman så gick våra huvuden i slowmotion och stirrade på karln som kommit till oss. Jag och Lena synar honom från topp till tå så säger Lena, Öh jag skulle bara se hur du såg ut HEJ DÅ! SÅ började jag och Lena as garva och sa “HAHA vilken tööönt”. Sen kom det ut en karl från siljan, Lena vinkade lite lätt, var på jag trodde det var någon hon kände och började vifta stort med världen smile, karln började komma mot oss och Lena skriker “NEJ för FAN locka inte hit han”, jag slutade vinka och vi garvade.

Så ser Lena någon som hon tycker är bekant och började skrika hans namn, kom dit två karlar. Eftersom det visade sig vara en ytlig bekant åt mig och en lika ytlig åt henne började vi prata med dom. På nått vis får jag för mig att göra intryck på karln och hittar på att jag kan lyfta träd med tanke kraft. Istället för att bara GE mig så fortsätter jag mala på att det kan jag, varpå dom självklart vill ha bevis, Lena satt och as garvade åt mig och jag började försöka hehe, gick ju som ni förstår inte alls. JAG ville dock inte erkänna mig besegrad så jag sa “DET beror på att jag är för full, vi får ta det här när jag är nykter nästa gång”. Haha. JAG ville döööö dagen efter.

Den kvällen var så sjukt jävla rolig. Eller hela den där tiden var skit kul. Jag och Lena hade verkligen vårat essä på den där tiden. Minns en annan gång när jag , Lena , Marlene och Malin skulle åka till Siljan, jag sprang runt där och skrek “HIPP HIPP HURRA FÖR SNOPPAR”, det roliga var att sen efter den kvällen började vakterna känna igen mig och hälsade med MEN HEJ Madde… Jag hade väl gjort bort mig rejält med andra ord, dock trivdes jag med att vara så där pinsamt full på den tiden. JAG hade skit kul och garvade mest hela tiden. Det var en av dom roligaste sakerna jag varit med om. Tiden när krogen öppnade sina dörrar för mig. Nog för att tiden innan var full med massa spektakel också men då kände jag inte Lena.

Det som är roligt är att jag och Lena blivit två så beskedliga kvinnor trots hur vi betedde oss. Vi var galna, for runt och bara flummade. Nu är jag mamma och hon duktig sambo. TÄNK att dom galnaste kan bli dom lugnaste. Haha

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: