Har precis städat toaletten, eller badrummet. Städade väggar och tak och riktigt grovgnuggade in allt blev så SJUKT fint, jag kände mig glad inombords. Jag är nog knäpp men jag älskar känslan av att städa, känslan av att få något rent runt mig. Är också därför jag känner vemod när jag är med tvättkorgen, jag vill aldrig ha tvätt där jag vill bara ha mina kläder inne i garderoben vikt och snyggt och alla sängkläder fint vikta i byrån. Inte en pryl ska synas någonstans det ska bara vara städat och fint, varje dammtuss ska vara borta och det ska vara som att besöka en sterilklinik när man är hemma då mår jag som bäst.

Jag hatar damm, röra och ostädad miljö. Är därför jag aldrig går på offentliga toaletter, jag tycker det är så äckligt att jag vill spy. Jag har verkligen sjuk fobi för offentliga toaletter, tänk när man kommer in på såna så är det uppfälld toaring. FINNS det något äckligare, gärna med piss överallt också jag hatar sånt. Karl fäll ner den äckliga toalettringen efter dig tack.

Ett tag när jag nyss flyttat hemifrån och även här i Falun hade jag toalettregler uppsatta på väggen, där stod det FÄLL ner ringen efter dig, jag hade också skrivit andra viktigheter.

På min lilla toalett finns det tidningar, det är av vänlighets skäl, något som jag vet uppskattas folk brukar nämligen läsa VR eller mama när dom sitter på mitt skithus, det får dom göra. Jag själv MÅSTE läsa när jag sitter på toaletten. Det är obligatoriskt, jag sa till William att han gärna får ta in serietidningar han också om han vill läsa något, som yngre brukade jag läsa mina Wendy/Penny tidningar på skithuset det var det bästa jag visste att sitta där och läsa en tidning och vara helt SJÄLV, inte en jävel som störde. Men så var jag äldsta barnet också, såna får aldrig vara ifred på andra ställen en skithuset.

Hur som helst min toalett är nu kliniskt ren, jag mår som en prinsessa.


1 kommentar

  1. 2010-03-17 @ 21:51:25

    Hahaha, jag är precis likadan. Finns inget bättre än att ha det kliniskt rent och att städa är rena rama terapin. Man mår så himla bra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: