Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Dagar när jag ska ha semester i framtiden.

Det finns än så länge två dagar jag kommer ansöka om semester på. Det är sonens födelsedag och min. Den dagen jag är klar lärare är det dom dagarna jag tänker vara ledig (om det inte infaller på en helg) . För mig är det en självklarhet att vara hemma på födelsedagen, baka och städa och dona. Orka gå till jobbet och vara sjukt stressad en hel dag?

Det är tur man får ansöka om semester och att jag inte valt ett jobb där helger ingår och där man får vara ledig under påsken, jul och nyår samt midsommar, på så vis kan man ansöka om ledighet även på födelsedagar. Vissa tycker nog man är hemsk som resonerar så, i alla fall i JAG SKA JOBBA IHJÄL MIG åsikterna som är i Sverige, där man ska ha ett heltids jobb och där man är tvungen att gå in i väggen. Jag har som jag skrivit tidigare inga planer på sånt. Min hälsa är viktigare en pengar, min familj betyder allt så den är ännu viktigare än pengar. För mig är det viktigaste att njuta av livet, jag har ju bara fått ett liv så känns onödigt att bränna bort det på jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.