IKEA.

Snart blir det Ikea då, om typ 50 min eller nått. Då ska Lisa sms:a så ska jag gå ut, ska bli najs. SHOPPA SHOPPA, mitt stora intresse i livet. Hehe, göra slut på pengar.

Har dagen till ära satt på mig både halsband och örhängen WOW, jag blir helt duktigt flicka åt mig själv, jag är alldeles för okvinnlig ibland. Måste göra något åt det. Fast jag raknar mig under armarna och andra ställen men annars? Jag börjar förvandlas till ett grottmonster. Eller kanske inte, jag är alltid renlig är väl mer mitt ointresse för smycken, skor och väskor. HAHA, där är jag manlig suckar och himlar med ögonen när vänner ska glo på sånt. Kikar gärna på skor eller väskor om jag behöver något men inte annars.

Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “IKEA.

 • 28 januari, 2012 at 23:54
  Permalink

  2010-03-25 @ 18:06:47

  Kul kul kul med IKEA! Jag har fortfarande inte varit där på länge, inte sedan innan du köpte den underbara kakformen som jag ska härmas med.
  Fast det blir kanske ett besök i helgen, jag är bra sugen…ler
  Hoppas du visar bilder på fynden! Den knubbiga lampan du skulle köpa har vi, en nere på byrån i hallen och två i vardagsrmmet uppe.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: