Hemma hos mig

Ikea när det är som bäst.

Ångest? Jag vet inte, höll på att få hjärtsnörp när jag såg kassa kvittot eller inte kvittot men när hon sa slutsumman. HAHA, så kommer jag därifrån och Lisa frågar mig. VAD fick du? Jag blev likblek… JAG vågar inte säga vad fick du? Hon var lika blek hon… Vi erkände jag hade dock bara handlade för 20 kr mer en henne så då kändes det något bättre. Syrran handlade för minst. BEGRIPER inte hur det hela gick till! Jag var ju bara på nedre delen och shoppade, fast brukar väl kallas farliga delen? HAHA.

Fina saker fick jag med mig hem. 1 wokpanna, 1 stekpanna (perfis för pannkakor) 3 stycken kastruller och massa annat för hemmet. NI ska få bilder, jag tänkte dock ge er dessa när jag fixat klar här hemma. Jag hoppas dom åtminstånde börjar med tapterna imorgon. ÖNSKETÄNK, skulle vara soft att ha soffa och tv under helgen.

När jag kom hem idag blev jag sjukt frustrerad, min granne eller hemtjänsten mer bildat talat hade ställt ut min grannes bajs och kissblöjor ut i trappen. STANKEN var helt för jävlig. JAG fick hålla mig för andan men det luktade ändå. ÄR det okej? Jag menar som hemtjänst personal att utsätta en gammal människa för för förnedringen? Jag tycker det är förnedring när man ställer ut så alla kan känna stanken av urin och skit i trapphuset, nu vet vi alla att min stackars granne inte kan hålla tätt, dessutom LUKTADE det kiss och bajs i min lägenhet hur jävla najs är de liksom? URK! Jag fick lov att fäejsbok klaga på statusen, JAG har ju ett liv liksom och då bör man klaga på fäjan.

Jag ska ni pyssla med ikväll?

1 Comment

  1. 2010-03-26 @ 20:35:49

    Haha ja det vart lite väl dyrt men man fick ju fina saker med sig hem iallafall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: