Alla går på skithuset, det vet alla. KUNGEN och drottningen med (även om William inte tror att kungen och drottningen finns på riktigt, samt att om dom finns går dom knappast på toaletten.) ändå finns det saker jag absolut hatar att göra. HANDLA skithuspapper, jag tycker att alla i kassan glor på mig när jag står där med mitt lambi eller icas egna jag ska ha mjukt papper, en prinsessa torkar sig inte med vad som helst dessutom är standardpapper inte alls lika trevligt att ta i. ENLIGT min mening. Sen vem vill inte ha rosa hjärtan eller annat fint på sitt toapapper? Jag vill då ha fina saker på mitt papper, hjärtan är otroligt fiiint och tjejigt. I alla fall tillbaka till grundtanken. Jag hatar ändå att handla skithuspapper, det är så sjukt uppenbart vad man ska göra. Många gånger har tanken slagit mig att man kanske skulle köpa sig en bal dock ångrar jag mig jämt, dels så skulle det ta plats och jag HATAR saker som tar plats, sen om jag skulle  köpa det skulle jag få lov att bära den ut i bilen och på väg ut skulle alla se att OJ där kommer någon som ska hem och stor skita och eftersom jag gärna vill hävda att jag inte skiter så skulle det vara DJUPT förödmjukand om folk faktiskt såg att självaste madam köpte så mycket papper. Dessutom OM någon såg det skulle folk kanske tro att man är förväntar sig en präktig magsjuka… VAD vet jag, men en skithusbal är liksom inte att tala om HUR ekonomiskt det än må vara. Kanske jag skulle trotsa mina principer och köpa en skithusbal OM det fanns i bambi med mjukt toalettpapper, men jag tror inte det. FÖR vad ska jag med skithuspapper till? JAG som inte skiter menar jag.


2 kommentarer

  1. 2010-03-26 @ 08:24:37

    hahaha

    Jag bokstavligt skiter i om folk ser mig med toapapper. Vi vet ju alla vad det ska vara till. Snyta sig med så klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: