Eftersom mitt hem är lite av en röra tills imorgon då tapeterna nu håller på att torka så ska jag inte sätta upp saker på väggarna så får se om ni får mitt utan tavlor ikväll kanske. DET är så fint ska dammsuga och tvätta golven nu samt möblera sen är allt HEMMA och mitt hem. Jag är så nöjd, känns som ett helt annat rum. Jag kommer trivas bra i mitt vardagrum.

 

Kökstapeten innan.
Köket påbörjas (dom målar tak och lister, samt vissa delar av väggen vit)
RYKER

KLART

SÅ fint!


NU ryker vardagrumstapeterna

Ett plastat rum (och smutsigt golv :S)


Nästan klart


KLART

2 kommentarer

  1. 2010-03-26 @ 15:10:04

    Snygg tapet i v-rummet! Vilken skillnad mot den förra! Ser fram emot mer foton sen. Vill oxå ha nytt i v-rummet, den vi har nu är gräslig & dessutom är det en bård längst upp vilket jag inte gillar haha. Trevlig helg!

    Svar: Blev ingen ny bil, suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa