Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

American history X

Brossan fyller år den 1 April så jag bjöd hit honom på våfflor och present tid då han ska jobba nästa vecka. Han fick Da vinci koden (filmen) och American history X av mig och William. Han hade inte sett någon av dom, själv har jag inte sett Da vinci koden men har sett sett American history X många gånger. Jag älskar den filmen, så sjukt bra sen tycker jag Edward Norton är sjukt snygg också, minns fortfarande när jag såg den första gången, scenen när han sparkar honom i huvudet mitt på gatan, jag höll och håller alltid på att spy då, SÅ vidrigt. Men filmen är bra, den har ett budskap och slutar så himla oväntat. HELT klart sevärd om man aldrig sett den. Brossan hade aldrig sett den så han sa att den var skit bra. JAG kände mig lättad, svårt att köpa filmer till andra.

Har städat så nu är det sååå fint här hemma, fixat vardagrummet men inga tavlor då, de får väntas lite. Men ni ska få se resultatet imorgon.

Väntar på att brossan ska ringa och säga att han kommit hem. Han fick en lampa av mig idag också, har köpt två vita knubbig till mina lackbord jag har bredvid sängen som sänglampor istället för såna där vanliga sänglampor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.