KUL!

Fick erbjudande om en till buzzador kampanj här för Sensodyne tandkräm. Självklart ställde jag upp på det, så har det gått någon vecka så har väntat otåligt för att veta om jag kommit med och VISST har jag gjort det. Så sjukt najs, så nu ska jag alltså buzza sensodyne om några dagar eller veckor. Är det någon som är intresserad av att prova HOJTA till så kan jag skicka litet prov till er, det ända ni då behöver göra är att tala om för mig om produkten var bra!

HÅLL ögonen öppna. JAG älskar buzzador!
Inte medlem? Här får du anledningarna till att bli medlem.

Du får gratis produkter utan att egentligen behöva göra så mycket, det ändå du behöver göra är att låta dina vänner prova produkter ibland. Du får gratis produkter som tack för hjälpen och det bästa av allt, DU slipper hålla på att värva folk för att få vara med i kampanjerna och dessutom slipper du telefonförsäljare.
Klart du ska gå med i buzzador!

 

Relaterade etiketter:

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa