Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv

Om du ska besöka Falun någon gång.

Måste tipsa om en helt underbar butik här i stan. Ljusgåvan. En butik med så himla mycket fina saker. Jag blir helt besatt varje gång jag går dit. I första hand är det en lampbutik dock så har dom massor med söta artiklar i vitt som är min stora last. Så här kommer ett litet smakprov jag tog igår. Jag är just nu väldigt sugen på att köpa dom burkarna det står ”freinds” på. Så himla söta, men klockan är också väldigt fin. Köpte min mammas julklapp från den här butiken. En ängel av glas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.