Jag hatar påsken, den har en inverkan på mig som gör att jag absolut inte blir mig själv. Jag längtar tills den här helgen är över.

För er som inte vet dog min pappa under påsken, för mig är det egentligen inte dagen som är förstörd utan snarare högtiden. Pappa dog på påskdagen vilket för mig att alltid påminnas om just den helgen, den drar med sig dåliga vibbar och ger mig inte alls den glädje som påsken ger alla er andra. Jag vill bara att den ska vara över. Efter påsken brukar jag kunna se våren, jag menar alltså att då först kan jag andas in lyckan av vår solen och lyckan av att det äntligen inte står några hinder framför mina vägar.

Kollade på körslaget med William , så mysigt att sitta där i soffan och bara kika. Bestämt mig för att nu är sista helgen med godis och onyttigheter för en bra tid framöver. ÄN är inte sommarkroppsdrömmen över. Så nu blir det mycket grönsaker inga halvfabrikat och onyttighetsförbud. JAG ska hålla det, därför får jag mysa med onyttigt två dagar till sen kommer vårkroppen.

Vad gör ni annars? Ha en underbar kväll!

Relaterade etiketter:

1 kommentar

  1. 2010-04-04 @ 10:07:48

    Trist med din pappa..=( Som tur är så är påsken nästan över nu… Tycker själv inte att det är så mycket att fira. Kanske för barnen då som får leta påskägg osv..
    Hoppas du har en bra dag trots påsken och vad den påminner om.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa