Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Ghost Whispere maraton.

Jag tror det stavas så orkar inte googla.

Haft det sen i fredags. Började kolla på serien av en slump på tv400 så nu fick jag lov att kolla igenom ALLA avsnitt. MYCKET bra serie faktiskt helt i min smak som gillar övernaturliga saker och bli rädd. Jag och William drog ut så han fick inviga sin sparkcykel idag, såg att det är dags för sommarskor igen också, hans vinterskor var bra klumpiga på sparkcykeln men ÅH vad han njöt av att åka. Han fick den i julklapp så ni kan förstå hur han längtat efter VÅREN. I alla fall så såg vi tusselago så William fick plocka, när vi är där ser jag en HUMLA! Den kröp runt lite nyvaket i vårgräset så jag miss fottade den, så såg vi 1 myra också. VÅR VÅR VÅR!

Har haft ont i halsen och kännt mig sjuk hela dagen. ORKAR inte bli sjuk igen, nyss kommit ut förra sjukan känns det som. Jaja, sånt är livet. Antar att det är så det ska vara.

Lite photopix från idag.

 

ÅRETS första!

 

En söt och lite groggy humla som tagit sig fram i vårsolen.

 

 

2 Comments

  1. 2010-04-05 @ 11:51:48

    Ah, visst är den bra? Jag brukar kolla på avsnitten som går på eftermiddagar kl 15.. Perfekt eftermiddagsunderhållning..=)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: