Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Snabba skrivningar.

Igår tog jag en bloggledighet kanske det kan kallas. Jag har helt enkelt varit hemma hos sonens pappa nästan hela dagen och så då åt vi påskmat sen såg på lite tv spelade lite spel och sånt. Jag ville inte blogga då. MEN nu så mera bloggande står på schemat den här veckan.

Ska på studiegrupp och seminarium idag. Blir nog kul, brukar vara roligt. Har städat och lämnat sonen. Lyssnar på FF med Kent just nu, älskar den låten. Mycket fina vackra minnen.

Vad ska ni göra idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.