GUD vilket underbart väder det varit idag!

Sonens pappa ringde i morse och frågade om jag och sonen ville följa och träffa hans kompis samt tjej och barn så vi blev på. Ville ut och ta vara på det underbara VÄDRET som alla andra.

Dom kom på att dom skulle grilla, men jag ville inte grilla. Kanske är konstig? Men jag är fortfarande helt skum i magen sen förra månaden. Alltså min mage är inte tillbaka i ett normalt skick så jag vill inte äta grillat som förstör magen ännu mer med massor med kryddor. Dom köpte korv, så jag köpte laktosfri yogurt och drack ramlösa. Fan kände mig så himla fånig men vill fan inte BERÄTTA om mina skit problem för massa folk… Sen blev det inte så kul heller av “bakslaget” hade inga allergier. Alltså VISST vem fan vill ha allergi? Men skulle varit skönt att veta varför jag inte kan ha normal mage typ. Jaja.

Vi hade det trevligt i alla fall tyckte jag, satt i solen och William och barnet (skriver inga namn på barn då jag inte vet hur föräldrar tänker) lekte lite. Sen skulle sonens pappa på hockey så vi började gå mot stan. Jag gick in och köpte nya springskor till William och en slagborr till mig själv. Ska man ha någonting gjort får man göra det själv ni vet. Dessutom känner jag mig som en jävla bra kvinna då jag kan fixa med sånt där själv. Nyss borrade jag upp sån där magnet grej man sätter knivarna på. INGEN hjälplös kvinna här inte.

Fick min mens idag. JIPPY eller inte, imorgon blir det blodcentralen och TATUERING! Så himla roligt, längtar massor! Snacka vad man kommer vara upp i speed imorgon kväll då. Haha!

 

Insåg idag att jag fortfarande passar mig för dessa.

Massor med fiskmåsar

Lite yoghurt

Godaste

Fåglar

Vatten

Stan

Stan

Gick hem och gjorde plättar

Innan vi åt dom. Plättar är så sjukt gott!

Eftersom jag är ett redigt fruntimmer köpte jag mig en borrmaskin!

Williams nya skor.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: