fbpx
Dark Mode Off / On
Gynekologi

Före mens och jävla skit…

KAN inte den där skiten komma nu så jag får mina 3 dagars helvete och lämna denna okända monstermänniska jag för stunden är.

Alltså jag hatar HATAR och HAAAAAAATAR mens. Jävla skit grejer, blöda i 3 dagars tid utan att dö… Kan fan inte inte vara normalt, jag tror inte jag är den människan jag blir när jag får mens, jag tror mensen är en ond demon som blir kär i mig och gör mig till denna sura och böldpestade idiot. Böldpest menar jag så klart finnar med, okej jag får 2 stycken men det är BIG deal för mig. Jag hatar dom äckliga krypen, alltså jag tar fasta på att mens är en ond demon typ som extorsismen, heter inte filmen så? Hon den där flickan som typ blir besatt jätte gammal skräckis. Jaja, jag blir fan som henne. JAG hatar mens. Okej om man bara blödde men att få finnar, svullen jävla kanonmage samt tuttar i size dolly parton och illamående som en jävla bakfylla. VAD fyller det för syfte? Som inte det vore nog ska man dessutom bli på dåligt humör, gråta för minsta lilla, bli paranoid och ligga och tänka helt jävla bisarra tankar och känna sig som sämst i världen. Tycka att allt är skit och hata omvärden.

DET som stör mig ännu mer är att det ända sättet att bota skiten är att käka p-piller. YEAHHHH, så glad jag blir, framför allt när jag är en av dom FÅ procent som faktiskt på riktigt inte får äta p-piller. Dom flesta får ju men vill inte, jag får inte och kommer aldrig få. Allt på grund av att jag fick propp som 19 åring. Jag har antagit en sak, inte varit helt 100 men jag har nästan tänkt att det är så, frågade min granne här om saken och jag hade rätt. Jag kommer om jag får fler barn alltid få ta sprutor under graviditeterna. TUR jag inte är spruträdd. Jag tänker på saken hur jag satt där varje kväll klockan 18.00 och stack mig själv i magen, rätt konstigt egentligen hur man kan lära sig sticka sig själv. Egentligen borde det vara i mot människans natur att sticka sig själv med föremål. Jag vet personer med diabetes gör det och även andra som är tvunga (som jag om jag får fler barn, annars riskerar jag två liv) MEN ändå nog måste det ändå vara i mot våran natur att självmant utsätta oss för något som gör ont? MENAR inte SMÄRTA nu, ett stick känns knappt men med tanke på att vi människor skyddar oss mot myggbett borde väl att sticka sig själv gå mot naturen? Ja jag är filosofisk nu. JÄVLA mens skit, börjar väl gråta över de också.

NU gör jag som kaninen som bara kunde säga BAJSKORV och avslutar detta inlägg med att skriva.

PRUTT!

4 Comments

 1. 2010-04-11 @ 08:19:28

  Nog tror jag inte d finns ngn som gillar att ha mens. Men har nog aldrig stött på ngn som verkar hata d så mkt som du verkar göra Inte ens dom som har världens mensvärk..

  Svar:
  Nej jag tror inte d e så vanligt me att unga mammor får barn me DS. Inget jag iaf hört talas om som sagt.
  Tack, allt e bra me oss. Hoppas mensen går över snart åt dej!

 2. 2010-04-11 @ 18:10:43

  Jag vill bli lärare för gymnasiet (av samma anledning som du – att kidsen var så dryga i högstadiet) och för att man “frivilligt” går gymnasiet. (vet att det är mer tvång än frivilligt men) Längtar verkligen till jag blir klar. Ska söka till våren hade jag tänkt.
  Härligt att höra att du gillar det. Hur länge har du pluggat?

 3. 2010-04-14 @ 23:35:58

  Du..jag skulle gärna byta dina ynka fjuttiga TRE dagar mot min konstanta mens. Eller vad det nu är, blödningar? Alltid ha blodig mutta, lukta gott (?) & aldrig få ha sex. Så tänk på mig nästa gång du ska få gå igenom dina ynka dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: