Igår skrev jag inget jag vet. Rätt dåligt av mig kanske.

Jag hade mys dag med William, sen åka hem till sin pappa och brossan kom förbi här så vi såg klart big bang theory sesong 2 så det var skoj. Sen åkte han hem så jag gick och la mig.

Idag kom Anna förbi här och jag satte upp saker på väggarna. Känns som det varit en roligt dag. Pratat, ätit pizza och godis samt glass glott på tv och jag har röstat på körslaget. Imorgon ska jag och William och eventuellt hans pappa på hem och familj mässan uppe på lugnet blir nog roligt.

Smakade förresten marabou passion idag riktigt GOD var den. Var chili och passionsfrukt, gillar dom där som bara finns under korta perioder så gillar ni choklad och vill prova rekomenderar jag den.

Idag är det klassfest för alla som gick ut nian för 10 år sedan. Jag bestämde mig för att inte gå, anledningen är att jag inte vill åka upp över. Jag har helt enkelt inget som får mig lockande uppåt i Dalarna. Jag är hemma här i Falun, jag inser det. Jag har aldrig känt mig hemma förut inte ens där jag bodde hela min uppväxt kände jag mig hemma. Så kom jag hit till Falun och hittade hem och här är jag liksom där jag vill vara. Har inget agg längre mot hem orten till exempel jag känner heller inget som beroende av att dela det livet jag levde när jag bodde där med det jag lever idag. Det var för längesen, jag är inte samma människa idag. Visst det finns säkert människor som ser en som den man en gång var men jag vet vem jag är idag och jag tänker att människor förändras så människor från förr är inte alls samma idag som då. Jag känner dock inte för att åka och fira mitt slut av nian då jag inte vill minnas den personen jag en gång var. Den personen var ingen som jag idag känner. Det är någon jag mer skulle vilja krama och säga att livet inte är så svart till. Idag är jag lycklig det var jag inte för tio år sedan.

I alla fall här har ni godis tips!


2 kommentarer

  1. 2010-04-18 @ 09:46:21

    Den dära chokladen har jag helt missat. Lät smarrigt.
    Eftersom du känner som du gör, gjorde du helt rätt i att välja att inte gå på klassåterträffen.

    Svar: Ja jag får se va läraren säger om jag kommer in, enligt surkärringen te syo fanns d tyvärr en risk för att jag får lov att läsa om dom där kurserna jag skrev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: