Ska med Lisa på stan idag, ska luncha innan seminariet. Måste gå förbi tempel of art också och visa min tatuering. Gått tre veckor nu och jag skulle visa den efter 2-3 veckor för att se hur den läkt han ville kolla så allt var bra. DEN känns då bra i alla fall. Den är fin och jag har skött den efter skötselråden.

Hade gått ner 2 kg på två dagar. Duktigt, egentligen så gör jag alltid så, det känns inte som någon större bedrift egentligen. Jag rasar alltid dom första dagarna. Men det KÄNNS bra. Idag ska jag äta en sallad på stan sen nutrilett till middag. Sonens pappa drar till Västerås och kollar på bil så ska laga i ordning någon middag till William. Kan bli precis vad som helst, sen imorgon ska William följa med sin pappa till sonens pappas farmor så då tänkte jag OM inget annat inträffar gå på gymmet.

Har skrivit ut en bild på hur jag vill att min frisyr ska se ut också. Ska klippa mig nästa onsdag. Hehe, jag är sån där dryg människa som skriver ut bilder innan jag ska gå till frisören på grund av min rädsla att jag ska få fel klippning. Det bottnar sig nog i den där hemska gången i 8:an när man frisör helt missuppfattade mig och klippte en page frisyr så jag såg för hemsk ut. MÅDDE skit i flera månader tills den vuxit ut något. Då tog jag och blekte håret och sen var jag blond i 2 år. Blev mörk och blev blond i 2 år till. Sen har jag varit mörk i 5 år nu. Hehe, jag har alltså bytt frisyrer rätt mycket genom åren.

Hösten 2003 (Tiquila race innan, delat på en flaska. Var helt borta)

Skolavslutningen i 8:an

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: