Dagen har varit toppen. Började dagen att sitta här och snacka med Lisa innan vi drog till högskolan. Köpte en var sin macka och sen babblade vi lite. Snart kom resten av studiegruppen gick till cafeterian och babblade. Sen så bestämde några av oss att gå till donken så vi gick dit. Alla andra fick ett glas till sin plusmeny så jag gick dit och bara, JAG fick inget glas (hehe var ju därför jag tog plusmeny) haha. Så fick mitt glas *s* . Sen så gick vi tillbaka till skolan hade bästaste Bo som seminarieledare. Fick veta lite om tentan. Sen efter seminariet gick vi ner på stan, jag Lisa och A (vet inte om folk vill ha sitt namn i bloggen. Skrivit Lisa förut så jag tror det är okej. SÄG om jag ska skriva eran första bokstav eller namn så jag vet) . I alla fall så hämtade jag William på vägen så gick vi ner. Hämtade ett paket från Me & I och sen satte vi oss på gräsmattan utanför gamla försäkringskassan, bredvid ån typ. Babblade och William gav oss massage och fixade håret på oss. Sen tog jag och William bussen hem, fick lov att hetsa lite för jag skulle laga middag till våran lilla familj.

I trapphuset träffade jag först grannen med bebisen, inte sett henne på ett tag. HAN var så sjuk söt deras lilla kille, tror han är runt ett halvår nu. Så pratade lite och så kom Williams kompis S och hennes mamma i tapphuset (också grannar) så vi stannade alla där och pratade en stund, sa att vi borde ta en fika och ses allihopa. Jag måste ha det mest underbara trapphuset i alla fall, alla pratar hälsar och småpratar med varandra ler och är glada. Jag trivs sjukt bra här. I alla fall så var grannen med bebisen så snäll, William fick godis av henne förut så William sa tack och sen sa hon att William är så söt och att hon tycker så mycket om honom, så sa hon till honom din mamma har inte ätit godis i alla fall hon är så smal och verkar inte äta godis. Hehe, SÅ snällt sagt, alltså sånt där kan ju tolkas på olika vis men hon sa det och menade det alltså. BLEV så glad, kul när folk säger positiva saker om en. Sen så fick jag och William lov att hetsa hemåt fick lov att köpa grejer till grekiska salladen jag gjorde idag. Handlade, så sprang William upp till sin kompis S så dom kom ner hit, sen skulle hon strax hem efter att sonens pappa kommit hit och vi skulle äta.

Efter maten drog vi ut i solen en stund träffade våran andra granne med sin katt, den svarta katten var ute så hennes katt var inte så glad. Han håller på att uppvakta henne och hon är steriliserad och VÄLDIGT ointresserad och smickrad av hans frierier *hehe* , sen drog vi till lekparken men William blev sur för nått så vi gick hemåt, då var en annan katt ute med den svarta så vi spanade på honom en stund så kom den andra kattens matte dit så William pratade lite med dom. Sen gick vi in. Jag råkade somna på soffan haha. Så trött var jag.

ALLTSÅ kändes så sjukt jävla vuxet med att laga mat, småprat med grannarna och barn på besök. HEHE, när jag är i skolan känner jag mig inte de minsta vuxen lika när jag umgås med kompisar men när jag är med William då är jag så sjukt vuxen att jag bara. SHIT är det här jag? Hehe!

Sen solen idag och värmen det är helt klart den bästa tiden på året detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: