Jag måste ringa barnmorskemottagningen nu, jag blir knäpp av att inte veta om svaret kommit om cellprovet ännu går fan runt hela tiden och tror att de ska dimpa ner i brevlådan. LIVRÄDD för det där, man har hört så mycket om cellförändringar folk som blivit sjuka och dött osv. JAG sitter för mycket på nätet, man ska inte ens för i helvete läsa sånt där. Men vad gör man? Jo läser, man sätter sig ner googlar och hittar diverse vidriga ting om sjukdomar och VIPS står man där skit rädd. Klockan är nio nu ska ringa. Uppdaterar när jag pratat med dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: