Småbarnåren

Stressdag.

Idag känns som en evig stressdag.

Har städat vilket var skönt, hemmet skiner och de känns super bra. Har duschat och fixat mig för ikväll redan, har inte tid klockan 16.30 när jag kommer hem för då kommer liksom säljaren rätt snart för sexpartyt ikväll så jag har fixat med allt redan nu så är det klart.

William ska alltså på inskrivningssamtal till sin skola idag 16.00 , sen 18.00 sexparty. Innan de ska William åka karusell på Falukalaset så det blir nog ingen tid för att fixa sig 2 gånger liksom. SÅ är klar redan nu med mig själv också.

William ska ner sen klockan 19.00 och kolla på Erik Saade hans idol, han och hans pappa ska titta på honom. Bytte valborg för en dag på falukalaset är därför som jag ska ut ikväll med. MEN sen blir det lugnt. Ska plugga och njuta i sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: