Drog ner på stan och träffade Lisa, köpte en mascara bara idag BEHÖVDE en ny min gamla ville inget mera hehe. Så gick vi till maestro och tog oss en varsin sallad. KYCKLINGSALLAD kommer du någonsin till Falun ska du handla mat där, godast i hela stan. Man känner att maten är gjord av kärlek bokstavligt talat. Gick runt ett tag till. Kikade sen så gick vi till carlings berättade för Lisa att jag provat en tröja där i storlek S, men den var för liten över tuttarna. Till saken hör att karln i butiken frågade passade den inte så jag sa NEJ, och han varför då typ. Jag svarade då, JAG hade för stora bröst! Lisa tyckte de var bra sagt av mig, ställer man såna frågor ska man fan få raka svar. Jag har inga stora på fel sätt bröst mina är liksom inte hängiga eller sånt eller BOAUTA stora dom har liksom rund form, någon har frågat om dom är äkta några gånger till och med och NEJ jag har inte luft dom, råkar bara ha “turen” att fått fasta, runda bröst.

HUR som helst tycker jag inte man ska fråga en DAM såna frågor. HEHE.
Vi kom på att vi var kaffe sugna, dricker ju egentligen inte kaffe längre på grund av att man inte kan ha mjölk till men tog mig en kaffe i alla fall, mått illa sen dess men är lugnt. VAR så sjukt gott. Waynes kaffe latte blev det. Sen drog jag för att hämta William. Gick hem, städade och däckade av på soffan.
Sonens pappa kom hit och lagade mat och sen gick vi ut en stund. Skönt att komma ut lite kände jag.

Lite bilder från idag.

På väg ner på Falun.

Väntade på Lisa.

Stora Torget Falun

Kaffe gjort av kärlek?

Lisa gillar Kaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: