Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Stan och somnar jag snart?

Huuuga, är så sjukt trött. Ögonlocken känns som dom ska ramla ihop. Ska ner på stan och träffa Lisa snart, sen ska jag kika där en stund babbla och sen blir det väl hem för att städa.

Vad ska ni göra idag? Fan jag får lite hjälp ångest nu, eller vad man ska säga. Jag är rätt stressad för jag inser att jag har massor att göra och jag sitter här och bara tar det lugnt, i och för sig måste jag kanske vila lite? Alltså man dör väl inte av att vila en stund ibland? Är bara de att man aldrig är riktigt ledig när man pluggar, men mer det där att jag faktiskt inte hunnit med att göra allt jag borde. Fast jag tar det när jag kommer hem. Får se vad jag och Lisa sak göra kanske blir en fika? Får se vad som kommer hända.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: