Sonen och hans pappa samt sonens faster kom och hämtade mig idag, var dock kö från maxi till rondellen så jag fick springa och möta dom. Drog till golden och åt pizza, sen åkte sonens pappa hem till sig med mig och sonens faster så vi satt ett tag och pratade i köket medan hon fixade med maten dom ska ha imorgon till sin gemensamma födelsedagsfest. William kom tillbaka sen glad och pratade och berättade en massa saker. Tog med sig sitt lego så jag började byta huvud på gubbarna och leka så garvade vi som fan hehe. Sen William är i “sa du” åldern så han vill gärna tala om vad man ska säga i leken, jag började smått känna mig trött och ville prata lite med dom andra vuxna så jag sa “WILLIAM, nu sa du att jag inte skulle leka mera” hehe, den saken gick han inte på så han bara HAHA tror du de? Sen sa han mamma leker du mer med mig och jag la fingrarna i kors och sa JAAAA, då garvade han som fan igen och sa “MEN mamma du ska sätta fingrarna bakom ryggen” haha. Vi hade as roligt. Började prata om bebisar sen så säger han (som i helgen bara skulle ha ett barn) att han ska ha 100 när han blir stor med samma mamma. Jag sa att WILLIAM de är inte möjligt, det går inte. Han vägrade tro mig så sa han något som jag faktiskt inte trodde han hade koll på “MAN MÅSTE STOPPA SNOPPEN I SNIPPAN” hehe, jag blev helt så där WOPS? Hur kan du veta de William? Han bara, MEN de har vi ju läst i en bok. Kom på att vi har de ja, för säkert ett halvår sen när William tjatade om hur bebisar blev till. Jag vägrar vara sån där mamma som typ säger att barn kom med storken, de fattar ju även barn att det är totalt osanning. Bättre vara ärlig.

I alla fall så fick jag sen ta sonens pappas bil och köra till tisken för att hämta sonens farbror som kom från Lund. Gick rätt fort, han skulle förbi donken. Åkte hem till sonens pappa som skjutsade ner mig på stan så jag fick hämta ut två paket åt honom han beställt i mitt namn på grund av student rabatten S . Sen åkte vi hemåt, lillebror kom hit så vi drog till donken. Köpte nuggets och glass och drog hem. Kollade på Prinsessan och Grodan som William fick på posten idag, William var visserligen inte hemma men tror inte det spelar någon roll. Sen jag tror dessutom inte att William vill ha den han som är livrädd för prinsessor just nu. MEN jag vill eftersom jag älskar disney filmer och samlar S . Efter de såg jag och brossan på Bolt. Normalt brukar vi inte se på sånt, men var bara massa skit på tvn. Men disney, de är bäst finns liksom inget så avkopplande som att slå på en disney film.

Annars saknar jag William, imorgon kommer han hem igen. Då ska vi mysa ner oss i soffan jag och han efter kalaset och bara babbla. Finaste William, tänk att jag gjort dig nästan helt själv! Jag som aldrig kunde göra något bra innan du kom till mig för snart 6 år sedan och räddade mitt liv!

Donken

Prinsessan och grodan var bra.
RIKTIG disney stämning!

12 kommentarer

  1. jag tror lite av det du skriver är dina egna fördomar och åsikter om hur det är att vara kille.
    För om din william är en stark person så kommer han känna att han inte behöver kalla tjejer för horor, och gå runt och bråka för att passa in i killgänget..

    1. nu var det ju inte den saken jag syftade på utan de faktum att pojkar/killar växer upp med vetskapen om att alla runt dom förväntar sig att dom ska klara alltid själv.Vilket du med din kommentar även påvisar dig tacka att pojkar ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: