Hur soft var inte de. Igår fick jag äntligen mina hårfärger jag skulle få prova gratis. Har väntat och väntat. MEN igår kom dom med två avier jag fick hämta på posten! SÅ sjukt soft och bra. Jag blev as glad så nu har jag mina hårfärger!

Annars så var jag också förbi citygross igår men började må så för jävlans illa att jag fick lov att kräkas när vi kom fram och sen så fick jag gå tillbaka till bilen. Där låg jag och bad till en högre makt (nej det gjorde jag inte egentligen låter bara jävligt mycket mer spännande att skriva så) att sluta må illa och bli frisk någon gång. Jag hann dock trots min korta visit på citygross hitta skedar med långa skaft som jag letat efter sedan jorden skapades (eller ja i några månader i alla fall) så jag tog helt enkelt och köpte dom för 6,90 styck helt okej för min annars snåla börs.

När vi var på väg hemåt ville sonen sova hos sin pappa i natt så VARFÖR inte jag tänkte då att jag skulle ta och lägga mig tidigt samt ta mig den där sovmorgonen jag så länge varit kåt på… TROR ni det blev så? Nej, gick visserligen och la mig tidigt men jag började plugga och läste Kalle Blomqvist i stället så där blev inget sovande. Runt klockan 8.00 ringde min mormor och väckte mig så någon sovmorgon var det inte heller tal om. Jag låg sen och försökte tvinga mig själv att somna om, men har precis fått ett par ovanför mig med en bebis som håller på att renovera om lägenheten så jag fick allt hålla mig vaken. GICK upp ingen ide att ligga bara för att ligga. Sen till alla er som tror att jag fick LIGG LIGGA så nej, jag fick inte LIGGA alls då jag låg alldeles ensam i min stora 180 säng. LIGGA fnys sånt pysslar jag inte med heller för den delen, jag har tänkt vänta tills jag gifter mig. Är jag ändå 26 år och oskuld (ja för vissa av oss blev gravida bara av att se ett par kalsonger S) så kan jag lika gärna vänta. Eller så ljuger jag nu lik Pippi Långstrump, oskuld det har jag inte varit på 11 år och mamma det har jag varit i snart sex år och han kom till på precis samma sätt som alla andra ungar.

Nä nu ska jag ta och duscha, vissa av oss lär ju faktiskt göra de också. Andra av oss tror det räcker med två gånger per år.

För oss skedsugna.

7 kommentarer

 1. Stackare. Hoppas du mår bra idag iaf!

  Haha, och att det finns folk som inte duschar fascinerar mig. Jag måste duscha minst 1 gång om dagen, helst mer..=)

  1. Sarah – HAHA mig med. HUR kan man inte duscha :-S, jag hatar minsta lilla svett uppkomman. SÅ fort jag svettats lite måste jag genast duscha. Skit vidrigt att inte duscha 😮

 2. Ja, men jag känner igen dej med =) =) Då gick vi säkert på dansen tillsammans =P Men känner igen dej i övrigt oxå… Orsaskolan å så är du väl syster m Jimmy?
  Kul att hitta bloggare från Orsa. Jag är rätt ny i bloggvärlden.

  1. De stämmer. Fast gick bara där i 7an och 8an. Var nästan aldrig där i 8an heller. Mådde inte så bra under den tiden i mitt liv. Jag är syster med Jimmy, fast har inte sett honom sen 2001 eller 2002, han har aldrig sett min son ens och jag inte hans barn heller. Känns väldigt tråkigt för jag hade verkligen velat haft bättre kontakt med honom. Men ja, livet är väl så antar jag. Våran pappa dog ju och då försvann all kontakt mer eller mindre. Spännande de är kul att blogga tycker jag. Skönt att skriva av sig om tankar och sånt. Hur hittade du min blogg förresten? =)

 3. Ja gör den =) hittade till din blogg via nån kommentar av dej på nån annan blogg å nyfiken som man är =) så tittade jag in! =)Jag va inte heller mycket i skolan, sånt som händer =) Hur många barn har Jimmy då? jag har inte heller sett eller hört nå om honom knappt sen 200- någonting. Vet du nå om hur det är med han? Hur lever han livet idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: