4 kommentarer

  1. Tack för att du påminde mig om underbara Ramones! Inte lyssnat på dem på väldigt länge. Måste ha denna låten som musiktips på bloggen! 🙂 haah

  2. KRAM. Hoppas du är piggare snart, hehe! Inte lätt att vara gamla som vi 😉 Tänk, snart är man 30.. men jag känner mig inte en dag över 23. 🙂

    1. Jag känner mig äntligen pigg. HAHA, för första gången sen jag var på rockstad helt sjukt :-p . Känner mig inte heller gammal så bara ser man på sitt personnummer och inser att SHIT jag är inte så ung längre hehe. Men man är inte äldre än man gör sig 😉 *S*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: