Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Småbarnåren

Gladare idag.

Inte lika irriterad idag. Var det igår kväll men nu så, glada Madde igen. Eller jag var nog irriterade hela jävla dagen igår om jag ska vara helt ärlig…

Varit alldeles för mycket runt mig på senaste tiden den här tröttheten, folk som kräver saker och förväntar sig saker av mig. Eller folks jävla kommentarer och åsikter som allt.

Ska se the secret life snart, sen plugga och STÄDA. Älskade liv hehe.  William är på förskolan, han tjatar nästan varje dag nu om sommarlov och sen SKOLAN så klart. Skolan är han nyfiken på. Det är något stort och främmande, något nytt. Spännande med nya kompisar och sen allt annat som hör skolan till. Förstår honom, pirret i magen. Själv har jag inget minne av någon längtan till skolan, däremot Lekis (numera Förskoleklass) , jag längtade och längtade ville verkligen börja lekis och leka med barnen, minns lekis också. Dom hade en legoborg vi bara fick leka med vid speciella tillfällen 2 barn åt gången. Så här efteråt är de ju helt sjukt med såna regler! Leksakerna är väl inte där för personalen dom är ju där för barnen, då ska ju materialet finnas där för barnen också. Leka 2 barn åt gången, FNYS!

Dock var syrran roligast när hon gick i F-klass så hade hon en stor leksaksdinosaurie som hon bar runt på, var på hennes fröken sa ”LÄGG BORT DEN DÄR NU, DEN ÄR SÅ STOR OCH KLUMPIG” syrran tog det som en rejäl förolämpning med sina 6 år och sa ”JAG TYCKER DU ÄR STOR OCH KLUMPIG” haha, jag skrattade som fan när hon berättade att hon sagt så. Hehe, svar på tal ibland. De är barn bra på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.