Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Jaohopp

Egentligen har jag inget alls att skriva som är speciellt intressant faktiskt. Har mest tagit det lugnt i och med min tidiga morgon somnade jag på soffan efter jag hämtat William, medan han hade en barnvakt på TV:n med scooby-do 2 fördelen med stora barn MAN kan faktiskt somna på soffan utan att det blir kaos. Jag tror den lille mannen saknar sin pappa just nu. Sonens pappa är i Polen på jobb via företaget han jobbar åt och stannar där tills på torsdag. Blir sjuk nog jävligt ensamt när han är där, är så van vid att liksom han kommer hit, vi lagar någon mat sen bara nu ska vi gå dit eller dit typ. Men så när han är borta på jobb man kan ju inte bara ringa till Polen eller ses. Skönt han är hemma på fredag i alla fall då kommer rutinerna tillbaka igen, samtidigt är man ju lite avundsjuk han befinner sig vid havet UTOMLANDS, dricker en bärs på kvällen och äter god mat. Själv befinner man sig i Sverige, har inte vågat bada ännu för sjön är sjukt kall och jag gillar inte att gå till typ lugnet där massa dryga människor ligger och jäser runt poolen.

Såg the secret life of the american teenager förut idag, eller ja redan på morgon. GUD vad jag älskar den serien. Jag är fan beroende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa