Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Vaknade i ottan.

Kul när man vaknar klockan fem och allt man gör för att somna om misslyckas. Gick upp till sist vad är vidden med att bara ligga och dra sig när man ändå inte kan sova?

William kom in till mig i natt för han var mörkrädd, inte bra. Dels så ska han gärna ligga på mig bokstavligt talat när han är mörkrädd och drömt mardrömmar. Han vill liksom gärna ha mer en halva sängen då han ligger på tvären, själv får jag en yta på 8 mm från kanten och sen blir det KOKHETT. Tror jag flyttat på honom 30 gånger i natt han har ändå hamnat precis i sidan på mig och jag på kanten, gav upp. Jag orkar inte bråka och lyfta en gång till. Vänt på täcket otaliga gånger och haft massor med tankar i huvudet istället. Jobbigt, får hoppas jag slipper tänka så jävla mycket mer idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.