Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Lite kul.

Hehe lite roligt, kikade på dalarnas tidningar så var det en video där som cirkusen så kikade så såg jag att nu river dom kvinnokliniken så tänkte kikar in. Då var det den barnmorskan som tog hand om mig och William när han föddes där. Eller alltså EFTER, var en annan BM med men hon gick av sitt skift när William föddes. Den här BM tog dessutom hand om mig eftersom jag hade en jobbig graviditet och låg inne rätt mycket. Hon som lärde mig sticka mig i magen alldeles själv med sprutorna (fragmin) i v15 fick träna på en bebis blöja i början hehe. Var rätt kul att se faktiskt.

Filmen om ni vill se.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: