Hämtade William från förskolan, gick till maxi och handlade mat. Sen skrev jag lite på msn med Anna så kom hon förbi här när William hade somnat var kul att se henne var ett tag sen. Sen är hon ju gravid också, min första kompis jag känt LÄNGE som ska få barn. Jag och Anna lärde känna varandra 98:a och umgåtts sen dess, 12 år nu ska hon ha bebis i Januari. Spännande, få följa en vän så där på nära håll. Sen visst jag har vänner som jag lärt känna senare som redan haft barn innan och blivit gravida eller ska få bebisar men Anna har jag umgåtts med hela min tonårstid typ, vi har festat gjort galna saker och sånt. Hon är den vännen som jag liksom känt allra längst och nu ska hon bli mamma i Januari, fattar inte riktigt att hon ska bli mamma, men är övertygad om att hon kommer bli en jätte bra mamma. *greaat *bighug

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.