Ja inte direkt äventyr kanske men vi ska i alla fall i väg. Idag ska jag och William åka och hälsa på två eller ja tre till och med som gått med William på förskolan förut och nu ska två av dom gå på samma skola som William i samma klass. Ska bli kul, fick låna Björns bil igår kväll så vi ska bege oss med den hem till dom så barnen får leka lite. Efteråt ska vi åka till sonens pappa igen. Jag måste köpa lite rengöringsprodukter upptäckte jag igår, dom börjar ta slut så ska försöka övertyga Björn om HUR mycket jag måste köpa sånt *s* .

Tror annars dagen kommer bli lugnt, SOLEN lyste i morse nu är det mulet igen. SÅ tråkigt, känns som att man får ha det så här ett tag kanske? Jaja, nu tjatar William att jag ska kolla på något han klarat på Harry Potter spelet. Kalla mig en tråkig mamma men jag är TOTALT ointresserad, han är jätte duktig och sånt men jag tycker verkligen inte det är kul när andra spelar och har aldrig tyckt. När han och Björn spelat ihop brukar jag passa på att göra andra saker för fyyy det är dödstråkigt att kolla när folk spelar spel och säga “ÅH va kul” när man egentligen skiter i det för man är totalt ointresserad. Men eftersom jag är hans mamma och har kravet på mig att kolla lär jag väl göra detta.
Hej då så länge!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: