Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Take me home.

Idag ska jag plugga, och sedan se om jag kan hitta lite av tillbehören till min walkman 890i som jag tänkt sälja. Tänkte eventuellt slänga ut den på tradera så får den budas upp till lämplig summa. Känns liksom bra, den är bunden till telenor och sen är den helt okej förutom att den kan typ durra till och och sen blinkar skärmen och den startat om, lite repad och sånt. Men finns ju folk som kan vilja ha reservdelar och då kanske en telefon som denna kan vara något. Den funkar ju liksom att använda är ju bara det där med durrandet som störde mig att den startade om men de verkar nästan alla w890i gjort för vet flera med samma telefon som haft samma grejs på sin. Men som sagt den ska säljas behöver om så bara några hundra.

Ska plugga som sagt skriva av en massa och de är vad min lördag – söndag samt lite av måndagen ska handla om. Jag tänkte nämligen bli klar med lite arbeten så jag sedan kan ha det lugnt några dagar tills den där nya terminen börjar. Skulle behöva upp på högskolan en sväng också kanske. Får se, blir i så fall på måndag.

Vad ska ni hitta på idag? Jag kommer säkert ha tid över för att ROA mig med att blogga också. William är med Björn hela helgen. Ska tvätta och städa med. SÅ skönt, nu börjar rutinerna snart igen. På måndag är det liksom tillbaka till vanligheterna. Middag runt halv fem, kika på tv i soffan och allt det dära. Älskar sommaren men är skönt med rutiner också, eftersom jag är en planerare och rutinare i själen. GILLAR inte när man rutiner ruckas.

NU ska jag duscha och börja mina STUDIEEER!

P.S förresten GLÖM inte att anmäla din blogg till veckans blogg!

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: