Blev varken uppdatering eller bilder. Vilken jävla lögnare jag är, här borde man hängas och flås levande. Fast jag har LIV, jag valde helt enkelt att mysa mig familjen igår. William vägrade kantarell plockning så han stannade med sin farmor, jag och Björn tog fyrhjulingen ut i skogen, första gången jag åkte bakpå. KÄNDES som det gick fort som satan, drog runt där i skogen och Björn hittade en myr och tänkte se om det fanns hjortron. DÄR ute säger han sig, ÅH där är det en ORM. Jag började genast skrika VART VART och kollade mig skräckslaget omkring fast jag stod 6-7 meter bort från Björn. Sen HUR ser den ut, Björn bara den drar sig undan snabbt som fan jag såg inte huvudet. VAD ÄR DE FÖR MÖNSTER skrek jag, varpå jag fick veta zickzack och så var min skogs leta kantarell utflykt åt skogen, JAG gick och förbrillt trodde det skulle komma huggormar över allt. Såg färskt älgskit också och myrer över allt. Drog hemåt med i alla fall massa svamp har bilder och systemkameran slutade funka så något sånt har jag inte. Skriver mer sen nu ska vi dra ut på utflykt!

6 kommentarer

  1. Haha Oj vilket rörigt inlägg! Riktigt kände paniken du hade där kring ormar och det.
    Näst sista meningen? Fick du bilder eller fick du det inte? Tycker den säger både och.. synd om det inte vart nå och kameran inte funkar iaf..

    1. Sv: jag fick bilder men med mobilen.Batteriet på systemkameran var slut därför blev de inga kort med den hehe.Men ska föra in bilder ikväll =)

  2. Okej. Förstår det, “kände” ju paniken där i blogginlägget 😛 Och så kan jag ju tänka mig själv, om det istället hade varit massa spindlar! :s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: