Äntligen efter 1 veckas jävla boauta mage utan resultat med fullkorn och annat skit får jag SKITA. Som jag längtat. Jag har verkligen blivit galen, nu får jag dessutom skita med råge, springer på toa OFTA, är väl de att allt ska ut nu när det förstoppade väl kommit ut. Björn tycker nu att jag ska köra HELT med linfrön på morgon lär väl de. Jävla till mage då, jag har fan gnällt och varit sur ett tag. Hatar att inte få skita, dels så när man väger sig åker kilona upp och upp och upp och sen när man väl får skita försvinner dom ner och ner och ner. Nu ska jag verkligen hålla mig till laktosfri yogurt TROTS hets på morgon och att äta mycket fibrer det här med att vara förstoppad är INTE min grej. Herre gud man går runt som en uppstoppad korv. Ja man är väl de? Fast mer det andra uppstoppad med KORV bajskorv… MEN nu är dom på väg ut. Hatar vänta på att få skita, det här tar kål på mig. Är avundsjuk på folk som får skita normalt själv har jag katastrofmage och alltid haft, minns när jag gick på gymnasiet jag kunde skita en gång varannan vecka typ något som folk var väldigt imponerade av, är väl ungefär lika nu med men jag försöker ju med fiber det är inte så kul att skita gatustenar… Eller gatustenar är för milt man får fan skita såna där ni vet betongrejor dom sätter upp på vägen så man inte ska köra bilen igenom.Mindre trevligt men nu är magen igång och jag njuter.

4 kommentarer

    1. KalsongMorsan – BRA att de funkar för dig! Bra tips till dig från mig där *s* . Men jag är laktosintollerant visst får säkert skita om jag äter de men grejen är att i och med att jag inte tål skiten kanske jag bajsar på mig vilket skulle vara mindre kul *haha*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa