Fan nu får det lilla barnet kommer hem snart. Har skit tråkigt. Saknar honom, vi ska äta på donken ikväll den där mc feast burgaren med chili är så SJUKT god, men är ju bara begränsad upplaga så vill hinna äta en sista gång innan dom tar bort dom. Helt klart godaste burgaren donken har gjort har ni smakat den? På deras hemsida verkar den i alla fall vara veckan ut. Sen blir det ägg resten av helgen.

Vad gör alla andra idag?

10 kommentarer

    1. Linneagrahn – mmm 🙁 . Tog en gång till också men då hade jag fått blodpropp var 19 då så fick ta ur den för det var risker, behöll den tills en dag när det forsade blod så inte så roligt MEN de är fint att ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: