Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Så utråkad.

Fan nu får det lilla barnet kommer hem snart. Har skit tråkigt. Saknar honom, vi ska äta på donken ikväll den där mc feast burgaren med chili är så SJUKT god, men är ju bara begränsad upplaga så vill hinna äta en sista gång innan dom tar bort dom. Helt klart godaste burgaren donken har gjort har ni smakat den? På deras hemsida verkar den i alla fall vara veckan ut. Sen blir det ägg resten av helgen.

Vad gör alla andra idag?

10 Comments

    1. Linneagrahn – mmm 🙁 . Tog en gång till också men då hade jag fått blodpropp var 19 då så fick ta ur den för det var risker, behöll den tills en dag när det forsade blod så inte så roligt MEN de är fint att ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa