Blev tipspromenad i Kniva, sista för det här året känns som tiden går fort. Nu är det höst imorgon börjar William F-klass som han säger, SKOLAN. Fast han har ju gått på fritids i en vecka, han tycks vara nöjd. Fick min gamla mobil såld idag kändes soft 270 kr fick jag för den så det var SKIT bra, på de viset så kommer jag nu skicka den och ha lite extra pengar alla pengar är BRA pengar S . Åkte hem och lagade pannkakor åt William, tog 2 stycken själv nyss kände mig hungrig tänkte att HUR mycket fett kan de vara i pannkakor? Återstår att se imorgon.
Imorgon följer jag William till aulan när dom ska prata lite sen går jag nog. Tänkte kan vara med där i alla fall, misstänker att William vill vara ifred sen. Är trött så blir en tidig kväll här. Vad ska ni andra göra ikväll?


William stod och gympade på vägen, tyvärr så tog han ner benet precis när jag knäppte SÅ klart.
Dock kommer bilderna upp på min bilddagbok och facebook, för er som har mig där.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: