Så nu har jag börjat banta igen. SOFT, nu ska semesterkilona bort även som SEMESTER är skit snack för jag har aldrig haft en semester i hela mitt liv. Tänk den dagen men är lärare och har SEMESTER, det är skönt nästa höst när jag sitter här kommer jag bara ha några fjuttiga månader kvar tills jag är LÄRARE. Från början var det förskollärare jag ville bli men jag känner att draget mot skolans värld ger mig mer sug, mycket på grund av högskolan Dalarnas upplägg skulle jag tro, man känner sig inte som riktigt med som förskollärare student och eftersom grundskolans tidigare år lärare kan jobba i förskolan känns det helt okej.

William spelar på datorn, jag sov ett bra tag idag. Fint väder så funderar på att dra med honom ut. Känns som jag bloggar alldeles för lite, lär sätta igång och skriva mera. Har många tankar i huvudet för stunden. Är inte långt kvar tills man får rösta nu. LÄNGTAR, inte för jag är aktiv i politiken men är medlem i ett av ungdomsförbunden kanske. De ni S . De kunde man nog kanske inte tro S .
NÄ ska duscha nu, bege mig ut i det fina vädret och plocka med mig kameran.

7 kommentarer

  1. EmmaKP – AHA 😀 . Jag har inte lady och luffsen alls får väl se när dom kommer ut igen, lär väl ta några år antar jag. Allt bra idag? 😀

 1. Hejsan! Det är såhär, att jag behöver din hjälp!
  Jag är med i en fototävling, och försöker ragga röster.
  Så, nu räknar jag med dig! Som tack för detta, så länkar jag dig på min blogg!

  Du får fler besökare. Jag får röster. Alla vinner på detta?
  Ursäkta för detta om du inte är intresserad, men.

  Gå in på min blogg för att läsa mer! Supertack! 🙂
  ( Förlåt om jag skickat detta förut, men det är för att man kan rösta flera gånger! )

 2. Jag håller helt med dig. Barn ska i alla fall testa allt och sen säga vad dom tycker om saker o ting. Än så länge smakar Amanda på allt. Och som sagt va älskar hon frukt, men jag vägrar ge henne sötsaker! Hon vill inte ens ha glass osv när jag någon gång i värmen erbjudit de…

  1. Marih – Det är bra, dom behöver inte smaka sånt så tidigt heller. Som min son tex, för honom är oboy lyx. Han får det kanske 2 gånger om året på vintern eller vid hans födelsedag till frukosten om vi gjort något speciellt för lite lyxighet liksom. Så nu har han börjat på fritids och där serverar dom ju oboy. William var helt chockad och bara “MAMMA man får OBOY” , för honom är det något man kanske får på sin födelsedag eller när det är mitt i vintern och kallt och man gjort något kul ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: