Tweenieåldern

Inneskor och bullbaksköp.

Kände idag att jag är sugen på att baka var ett tag sen nu. Älskar att baka. Jag bantar visserligen men att baka är roligt och man får tankarna på något annat. Tänkte att då får man till lite fint hemma också om någon får för sig att komma på besök.

Jag är lite så där husmors i själen. Älskar att baka och när det luktar gott hemma, eller när det är städat. Sen det står inte på förens William fyller år heller nu så bra då om man bakat massa bullar så man kan liksom frys in och ha när han fyller år. Jag är sån där, frysa in och göra saker bra människa. Köpte ett sånt där bananskydd till William idag, såg i tidningen mama att sånt var bra för skolstarten, lika så är det bra med inneskor så det fick William. Ett par tofflor från stadium. Soft att ha det handlat så är det klart sen. DOCK måste det varit något fel på skorna, inte förens vi hittade ett par skor i storlek 36 kunde William ha dom. Visserligen har han stora fötter men han har storlek 32 och 4 storlekar ska man väl inte behöva gå upp på ett par badtofflor eller?  Jag är något förundrad måste jag medge.

Dagens shopping till mitt SKOLBARN.

(Ja inte t-shirten då den fick man gratis när man handlade bröd, dock storlek xxxL

jag undrar hur dom tänkte med den storleken? Men de blir väl en nu ska jag sova t-shirt)

4 Comments

 1. Är det stora fötter? Då har Tindra det med 😛 Fast hon är iofs rätt lång också, håller nästan på att växa om sin moster som är 3 år äldre 😛

  1. Malle – Haha jag tror de i alla fall. FÖR mig är det de med små. Mina fötter är 35 långa :-p (använder 36-37 beroende på skor) och jag är 170, är lite skumt när ens sexåring nästan ha lika stora fötter som sig själv. Vi använder samma strumpor ibland till exempel haha.

   1. Haha det där känner jag igen, mamma brukar blanda ihop sina och syrrans (9 år) sockar 😛
    Men jag tror du har väldigt små fötter, jag har också små fötter.. är lika lång som du och har 38-39. Alla andra jag vet med samma längd har minst 40!
    Men det vore ju himla praktiskt att ha samma stl som sitt barn och kunna dela sockar (och kanske skor) 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: