Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar

Våga hjärta Bris.

Tycker det här var för en bra sak. Genom att lägga detta i bloggen får fler upp ögonen för BRIS (Barnens Rätt I Samhället) . Jag uppmanar er andra att göra desamma!

Jag mådde väldigt dåligt och hade ätstörningar när jag var yngre.
Jag brukade ligga på soffan i mitt rum och känna mig stolt över varje hungerkänsla jag hade. När jag blev extra hungrig
passade jag på att sova. Genom att sova försvann hungerkänslan. Jag hade ingen att prata med om detta då jag dolde min kropp
med stora hoddies så ingen någonsin skulle se det som dolde sig under ytan.

3 Comments

  1. Hej! Kolla gärna in min sex & kärleksblogg. Det kan ju vara kul med något annorlunda, roligt och lärorikt:)
    Där skriver jag verkligen om allt, och jag har en massa kategorier som för henne/honom, mellan våra lakan, gästbloggare, sexnoveller, kontakta mig, veckans sexställningar, sextips, och massa mer:)

    Vad anser du om sexleksaker? Svara gärna i mitt senaste inlägg ”Svar på tal” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa