Idag ska jag plugga. Blev lite besviken när jag kollade på kontot. Trodde kanske lite att csn skulle komma den här veckan. NÅGOT jag vill, vill gärna kunna betala mina räkningar innan den sista. Mest av gammal vana. Gillar inte att vänta, men CSN kommer det vet jag. Bara det där med att vänta som inte är min grej.

Nä lär väl slänga mig över studierna känner jag.

6 kommentarer

  1. Har ni börjat redan? Här är det introduktion på tisdag. Så tidigast mot slutet av nästa vecka kan man väl räkna med csn :S Jag brukar också betala räkningarna innan den sista, oftast direkt jag får pengar den 25:e.. Men nu går ju inte det 🙁
    malle recently posted..Tisdag

      1. Jo, det kan man göra här också.. men csn gör ändå ingenting förrän skolan också bekräftat att man går, efter registrering alltså..

        1. Ja men alltså jag har registerat mig på kursen också, vi kan registrera en vecka innan kursstart så man kan regga sig på csn direkt efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: