Snart ska jag se på Huge, väntar bara på att William ska somna. Får se när han somnat så ska jag väl bara kika och nyfiknas om vad som händer.

Annars är allt lugnt, var hos Björn åt kräftor i pastasås med färskpasta till så SJUKT gott. Sen byggde William och Björn med legot. Själv låg jag och surfade med mobilen. Lego är liksom inte min grej men är fint att se dom båda bygga tillsammans. Känns som det mesta är lugnt just nu. Jag har egentligen inget speciellt för mig mer en att glo här och fundera. HAHA, fundera ja. Det är min specialitet *S* .

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: