HEHE jag förstår inte schemat för matematiska begreppsbildningen. Som jag först tolkade det var det tisdagar och torsdagar vi skulle vara uppkopplade men nu tycks det vara måndagar och onsdagar, fick lov att maila min lärare och kolla. Dryg man är. Sen har jag ett dilemma, om jag ska betala in hela ellos kontot den här månaden eller om jag ska betala in en annan. Ellos kontot har jag fått en betalningsfri månad på och då fick jag lite grubbel grubbel.

HAHA, värsta stora problemen va *S* . Skulle vara skönt att slippa den där ellos räkningen, sen har jag lite på klarna och den hade jag nästan hellre velat bli av med känner jag. Skulle vilja jobba också men känns som att det inte direkt är speciellt stor efterfrågan så här i Augusti, tyvärr brukar ju dom flesta hålla sig friska i augusti men i september drar sjukdomarna igång igen. DET är bra för mig som vill jobba *haha*. Lär försöker göra klart individuella VFUn också, skulle egentligen bara ta och göra den klart på en vecka så är jag klar sen, soft när det är gjort liksom. Annars då? William sitter i soffan och vi ska dra hem till hans pappa snart.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: