Björn gjorde ju den där räkgrejen som jag skrev om, nyss kom hela middagen upp spytt två gånger och nu är det lugnt men känner jag mig själv rätt eller snarare min KROPP rätt kommer jag spy något grön jävligt ett tag till. Jävla laktos skit, har ju börjat prova lite laktosprodukter för att liksom JA det kanske inte är felet. Men så fort jag äter laktos eller får i mig produkter som innehåller mjölk så blir jag djävulskt förstoppad eller som nu spyr så jag tror magsäcken ska åka ur genom samma väg. I natt finns risk att sitta och vilja dö på skithuset. Vet inte om fler upplevt den känslan, men när man har sån jävla magknip så man verkligen får kallsvettningar och sitter där och försöker skita man känner att magen eller snarare hela tarmpaketet därinne lever rövare och vill byta plats från magen till utsidan av magen, röven skriker efter att få skita men inget händer. Där sitter man och mår sämre och sämre kroppen vill sova men risken för att skita på sig är ändå så pass överhängande så man tvingar sig kvar på skithuset och önskar att den där skiten ska komma snart och så när man gett upp gått till sängen och magen lugnat sig för att liksom få en in i den där stormens öga, DÅ sker det. DÅ är det viktigt att hinna på skithuset inom 3 röda för annars är risken överhängande att man skiter på sig vilket är höjden var förnedring så man flyr den bit man har till skithuset och den granne som inte hör ekande ljudet av det paket skit som far ur en då, ja den grannen är döv. Där sitter man sen och hör det ekande ljudet av en slags plugg som farit ut röven på en, tarmarna lever tornado inne i magen på en och röven får sprickor från helvetet och man sitter där kallsvettig men tårar i ögonen och önskar att allt ska vara över, man lovar att ALDRIG mer äta mjölkprodukter och att man aldrig mer ska köpa choklad. Sen går några månader och jag som inte varit laktosintolerant speciellt länge kan bara inte låta bli att köpa den där jävla chokladen eller äta något med mjölk i och så händer samma sak igen. NÄSTA gång jag blir sugen på choklad snälla läsare av bloggen påminn mig om det här inlägget, och spyor och tornado mage och pluggen som far ur röven. DÅ gör ni mig en tjänst!

5 kommentarer

  1. Haha, du får verkligen FRAM känslan 😛 Har fått de så av jordgubbar, trodde jag.. men jag vet inte om det va det ändå, för sist jag åt några hände ingenting… Ser väl senare.
    Mörk choklad är väl okej ändå? Eller? Tror iaf inte det är någon, eller kanske väldigt lite, laktos i.
    malle recently posted..Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: