fbpx
Dark Mode Off / On
Kattliv

Någon som vill ha 2 stycken vildkattsungar?

På Williams pappas mormors gård går det vildkatter och lämnar ungar ibland, katterna är alltså inte hennes utan dom går dit och lämnar av sina ungar. I alla fall nu är dessa små sötnosar hittade och fångade av Björn idag. Är det någon som vill ha? Dom är alltså helt hemlösa och i behov av hem. Skriv en kommentar om du bor i närheten av Falun och vill ha en liten kattunge.

Björn har fottat med sin mobil och skickat mms med dessa till mig precis.
Har inte sett dom själv.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.