Dark Mode Off / On
Kattliv

Kattunge koll.

Björn ringde strax efter jag skrev inlägget under och undrade om jag och William ville komma och kolla på kattungarna jag sa ja så klart. Tog med kameran och fick se dom söta små livet, två stycken pojkar är det. Jag är kär och vill ha båda två. Jävla allergi, men åh. Matade dom med nappflaska samt på fingret och den lilla svenska tigern åt massor från mitt finger. Skulle så gärna vilja hitta hem åt dom båda, så himla söta. Två små bedårande kattpojkar och mamman får man också om man vill. Dom är födda i det vilda och Björn fångade dom alltså av en slump idag. Små söta bebisar.

Små pojkar

Aw. Första kontakten med människor men ändå väldigt lugna snabbt.

Mys

Två små nyfikna brossor.

Leka lite med brossan. Dom är väldigt kärleksfulla mot varandra.
Slickar på och myser ihop. Sen när den gråa blev flyttad till lådan så ropade dom på varandra
med samma jamande och samma jam som svar. Tonläge och allt. Jag tyckte det var imponerande.

Matade med nappflaska. Tror mamman gett den tigrerade lite mindre mat för han åt MASSOR.
Den gråa åt lite sen la han sig och sov.

William fick mata.

7 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: