Det är precis vad jag hör.Typ samma ljud som vid filmer från krig, hörde samma igår kväll eka bland berget.Man blir rädd, det måste vara precis samma känsla en hund upplever om man siktar vapen mot dom, vad tänker ni nu…Så här är det, jag är delägare i två stycke jagt gevär som en gång tillhört min pappa, förut var inte reglerna lika hårda men någon del till dom befinner sig hos polisen.I alla fall så dom går inte att använda.Jag tog upp det en gång och liksom provade känna när vi flyttat var inte så stor min hon inte ett fegt djur gav mig en blick som skar rakt in i mig.Jag tänker är det så att djur känner känslan av död?Jag känner en känsla fast jag ligger här tryggt inne i min säng att det är krig runt mig fast det bara övas på skjutbanan för militärerna.Döden är en skrämmande sak, något dom flesta gömmer sig för till och med djur.

4 kommentarer

  1. Hehe, synd att du och W bor så långt bort annars hade ja kunnat skylla på W varje gång ja vill se nån barnfilm hihi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: