Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Imorgon ska jag ringa CSN.

Urk hatar egentligen att snacka med CSN, men en del av mig känner att jag måste veta om jag får byta kurs eller vad som händer. Jag läser sammanlagt 15hp + 7,5hp (halvfartskurs som egentligen är 15hp men kommer gå över till nästa termin också) , 7,5 hp + 7,5 hp. Sammanlagt bort det alltså 35,5hp? Jag tänkte nu ta bort dom där 15 hp matte och istället lägga till 22,5 hp litteraturvetenskap 2 dom kurserna började nu v40 och framåt. Om jag ringer csn och frågar om det går bra, får se säger dom att jag inte kan göra så (läser en 7,5 nu som jag skulle kunna bli klar med till v40) ja då får jag nog ta ett ig i matten och det ser jag VERKLIGEN inte framemot. Jag ska se, ringer imorgon bitti och kollar vad dom säger. Håll tummarna att man kan byta. Det ser egentligen inte så ljust ut men jag önskar jag önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.