Egentligen varför säger man GOD MORGON? Alltså vem vet att den är god den skulle lika gärna kunna vara ond eller hur?

Jag ska städa idag, tänkte röja lite bära ner i förrådet behöver jag också göra. Skulle gjort detta för några dagar sedan. ÖNSKAR också att Björn kunde ta Williams säng någon gång. Känns lite så där HUR länge ska jag ha den här då *S*. Nej men skulle vilja använda min ena klädkammare till något. Synd att det är gammalt trä där. Jag hade velat haft något finare typ vitt, kanske skulle köpa mig en färg och börja måla därinne hyllorna och sånt så det blir lite mer hemma trevligt. Nu fick jag en idé att satsa på. Älskar att fixa och dona i hemmet finns nog inget som ger mig sådan kick som de. Eller NEJ det finns inget som ger mig samma kick för att vara helt ärlig.

Vad ska ni pyssla med idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.