Lärarprogrammet

I väntan på seminarium brott och straff.

Seriöst är jag mindre road inför de. Snark, är trött och mår illa och seminarium känns väl lite si så där men vad ska man göra åt de? Jag är student och LÄR bry mig och vara aktiv må illa är ingen ursäkt *snnnark*.

Måste ringa Hbo-gymnasiet och höra om min frissa tid hade totalt glömt att jag hade sex och samlevnad kursen den dagen, så nu lär jag byta tid. Försökte förra veckan men kom aldrig fram. Hatar att krångla, ska fråga dock om dom TROR att jag hinner. Min tid hos frissan börjar 12.30 och jag måste vara på högskolan Dalarna 15.00, och då lär jag hinna äta någon gång också. Visserligen åt vi senast när vi hade seminarium fast blev skit stressigt så tänkte helt enkelt äta i pausen vid föreläsningen denna gång så, men lär fan kolla upp om man hinner annars måste jag byta tid igen vilket känns skit sugit för jag vill verkligen klippa mig och färga håret…

Nä ser nu att klockan spinner i väg lär lyssna på brott och straff förseminariet och hoppas vi få paus rätt snabbt.

4 Comments

    1. Emelie – JA 😀 . Bara att ringa och boka tid. Kostar 150 för en klippning och sen färg brukar gå på runt 500 (för 2 färger) helt klart värt priset :). Har ni frisörgymnasium där du bor? Ring och kolla i så fall, dom är jätte duktiga 😀

  1. Åh, känner igen det där.. Jobbigt när tider krockar sådär och man Kanske hinner, men inte säkert :S

    Tack för tipset! Har funderat på det faktiskt, om det skulle va värt att byta till flytande tvättmedel. Kan nog vara en idé 🙂
    malle recently posted..Jag ska bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: