Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

YES godkänt igen!

Ett till betyg ramlade in. Fick godkänt i kursen jag läst nu under fem veckor. För mig är godkänt ett bra betyg, jag tillhör inte dom som satsar på VG tycker egentligen inte det fyller någon funktion för på högskolan räknas liksom betygen på annat sätt. Jag är nöjd med ett godkänt blev sjukt glad för båda. Ska skriva lite ikväll på en annan kurs också. Känner att studiemotivationen börjar komma tillbaka, har mest pluggat dom senaste månaderna med lite typ USCH va tråkigt attityd men det börjar vända. Snart börjar svenska 1 också på distans eller snart om 2 månader, det ska bli spännande som det ser ut nu tänker jag sedan söka den kursen audiovisuella eller hur den nu kan stavas till hösten 11 och sen våren och hösten 2012 blir det pedagogiskt arbete 2 + 3, tror helt klart på ett års VFU, lära känna eleverna + att jag kommer få vara med på betygssättning och se hur dom utvecklas. De känns as bra!

9 Comments

  1. Duktiga tjejen!!!! Jag är så efter i min skola men kommer fan inte igång.. är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen!
    å angående ditt inlägg hos mig, kan inte mer än hålla med dig till 100%

  2. Grattar! Huvudsaken man e igenom, ingen bryr sej om vitsord sen bara man har papper i hand. Varit tidigare 1000 arbetsintervjuer, aldrig de orkar kolla.. räcker med att visa intyget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa