Ett till betyg ramlade in. Fick godkänt i kursen jag läst nu under fem veckor. För mig är godkänt ett bra betyg, jag tillhör inte dom som satsar på VG tycker egentligen inte det fyller någon funktion för på högskolan räknas liksom betygen på annat sätt. Jag är nöjd med ett godkänt blev sjukt glad för båda. Ska skriva lite ikväll på en annan kurs också. Känner att studiemotivationen börjar komma tillbaka, har mest pluggat dom senaste månaderna med lite typ USCH va tråkigt attityd men det börjar vända. Snart börjar svenska 1 också på distans eller snart om 2 månader, det ska bli spännande som det ser ut nu tänker jag sedan söka den kursen audiovisuella eller hur den nu kan stavas till hösten 11 och sen våren och hösten 2012 blir det pedagogiskt arbete 2 + 3, tror helt klart på ett års VFU, lära känna eleverna + att jag kommer få vara med på betygssättning och se hur dom utvecklas. De känns as bra!

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: